Werkwijze

Werkwijze

Er worden verschillende consulten aangeboden. U kunt naar de diëtistenpraktijk Nieuweten komen, maar ik ben ook bereid om consulten aan huis te verzorgen. Ook het aanvragen van een digitaal consult of een telefonisch consult behoort in overleg tot de mogelijkheden.

Het eerste consult duurt vaak 45 – 60 minuten. In het eerste consult wordt de verwijzing, indien dit van toepassing is,  besproken. Er wordt aandacht besteedt aan uw leef- en voedingsgewoonten.

Indien u het op prijs stelt, kan er ook een meet- en weegmoment plaatsvinden. Naar aanleiding daarvan wordt er een diagnose opgesteld. Aan de hand hiervan zal ik een persoonlijk advies voor u opstellen.

Een vervolgconsult duurt gemiddeld 15 – 30 minuten. In een vervolgconsult worden de adviezen geëvalueerd. Er is ruimte voor vragen en het bespreekbaar maken van moeilijkheden. Ook vindt er een weeg- en meetmoment plaats indien dit van belang is. Naar aanleiding daarvan worden de adviezen zo nodig aangepast. Het aantal vervolgconsulten kan variëren, dit hangt af van het dieetadvies en het  van de behandeling.

Indien er andere wensen zijn met betrekking tot de indeling van het consult dan sta ik hier altijd voor open.

Voorwaarden

Afmeldingen dienen 24 uur van te voren te worden doorgegeven. Indien dit niet gebeurt, wordt de ingeroosterde tijd in rekening gebracht.