Groepsbegeleiding

Groepsbegeleiding

Groepsbegeleiding : Samen NieuwEten

Wil jij graag meer weten over voeding?

Werken aan je gezondheid?

Enkele kilo’s gewicht verliezen?

En wil je dit niet alleen doen?

Dan is het programma Samen NieuwEten misschien wel wat voor jou. Een halfjaar lang ga je samen in de groep werken aan je doel. De bijeenkomsten/activiteiten zijn 2x per maand en duren gemiddeld een uur. Ieder krijgt een individuele intake, waarbij een persoonlijk voedingsplan wordt opgesteld.

 

Programma details

Voor wie:
Iedereen die aan zijn leefstijl en gewicht wil werken. Ook als je bekend bent met gezondheidsproblemen, kun je deelnemen. Ieder krijgt een individueel voedingsplan.

Start groepsbegeleiding:
Week 43/44 De intakes kunnen vooraf al plaatsvinden, omdat ieder een individueel plan krijgt. Aantal deelnemers: min. 5 – max. 12.

Indeling programma:
In totaal zijn er 12 bijeenkomsten van een uur gepland. Het is de bedoeling dat deze om de 2 weken gepland gaan worden. (ongeveer 2 bijeenkomsten in de maand). De bijeenkomsten Theorie* en Activiteit* worden met elkaar omgewisseld. Indien er behoefte is aan een individueel consult, dan kan dit buiten het programma worden aangevraagd.

*Bijeenkomst Theorie: Deze bestaat uit een presentatie van een halfuur met daarnaast een meet/weegmoment. De meet/weegmomenten mogen individueel (in een andere ruimte) bij mij worden uitgevoerd. Je kunt er dan zelf voor kiezen dit bespreekbaar te maken. Natuurlijk is er dan ook ruimte voor koffie/thee/water.

*Bijeenkomst Activiteit: Dit zijn activiteiten waar iedereen aan kan deelnemen. Je kunt hierbij denken aan een wandeling, maar ook een supermarktrondleiding. Als er nog ruimte is, kan er ook een meet/weegmoment plaatsvinden.

Hoofdlocatie:
Dorpsstraat 5, Ruurlo (vitaliteitscentrum) Hier zullen de bijeenkomsten Theorie plaatvinden. Het kan zijn dat de bijeenkomsten Activiteit op een andere locatie plaatsvinden. Dit zal in de nabije omgeving zijn van Ruurlo.

Wanneer:
Het tijdstip en datum voor de groepsbijeenkomsten zullen nog gepland worden. Dit kan in overleg met de deelnemers.

Kosten:
€155,- voor alle bijeenkomsten.

Zorgverzekering: De diëtist zit voor 3 uur bij iedereen in de basisverzekering. De basisverzekering wordt altijd berekend met het eigen risico. Ketenzorg: Ben je bekend met Diabetes, Hart- en Vaatziekten of COPD, dan kan het zijn dat je de begeleiding van de diëtist geheel vergoed krijgt. Wil je meer weten? Neem dan even contact op. Factuur: Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag via een factuur te betalen. Dit is ook geen probleem.

Mis je nog informatie? Of wil je graag deelnemen? Neem dan even contact met mij op.

E: anne@nieuweten.nl
T: 06 – 12 89 64 11 (appen mag ook)